Veļasmašīna - kādu ieteiksiet?

Šodien vakarā vai rīt man noteikti jānopērk jaunu veļas mašīnu. Vai kāds var pateikt uz kuru pusi vispār skatīties? Padomā ir Bosh, 1200 apgriezieni, 5 kg ielāde, A+++, šaura.
Bet varbūt jāskatās, ko citu? Neko nesaprotu...

maksis50      Nu, ja vēlies, lai nav problēmu viennozīmīgi Miele! Vēl var zviedru Cilinda (man liekas LV netirgo). Tās ir vismaz galvas tiesu augstākas par tiem s..... ko te tirgo. Darbosies gadus divdesmit vismaz bez calgon. Protams var pirkt arī uz divu gadu kalpošanu mašīnas, kas tādam laikam arī paredzētas. Aukstāk minētām firmām ir pilnīgi citi ga mazgāšanas, gan kvalitātes, gan uzbūves principi.

1one  2 1 Man ir Indest. Tas kā es viņu esmu mocijis es brīnos kā viņa vēl iet.... 14 gadi. Salauzu durvi ar spēku, izsaucu meistaru donāju ka būs jauna jāpērk..... sataisīja. Pratināju meistaru kādu pirkt nākamo. Atbilde bija lakoniska nēkā izturīgāka par indesit nēsot. Man ar to pietika.

uusins  1 4 Bosch, AEG, Elektrolux. Ja vien nav ražotas Polijā. Poļi visu salaiž .... aizmugurē....
Labākais testeris ir tāds: iepatikās - ņem ciet! Es skatītos iepriekš manis minētās, jo pārbaudītas. Zviedrijā man bija ļoti kolosāls Samsungs - 7kg. Bet, tā ir "cita" pasaule...
Ļoti iesaku pirms veļasmašīnas uzstādīt speciālu ūdens filtru ar maināmajiem DZELTENAJIEM filtriem, kuri paredzēti boileriem un veļas mašīnām. Papildus pasargā sildelementu no apkaļķošanās. Pirmais AEG godam nokalpoja 13 gadus.
Vari painteresēties Elektrolux servisā Rīgā, Kr.Barona ielā. Tas tā, papildus info :)

Liigotaaja    2 Ardo, pirkts 2001.gadā, nepopulārā, lētā gala veļasmašīna. Kādreiz skarbi tika ekspluatēta 2 ģimeņu veļas mazgāšanā, tagad tikai 1. Ir parādījies ārpusē rūsas pleķītis. Moku ar akas ūdeni bez ūdens filtra, reizi gadā iztīru veļasmašīnas ūdensfiltru (kad dzirdu, ka sūknis strādā, bet ūdens netek) un ieberu citronskābi, lai kaļķakmeni noņem. Calgonu utml. nelietoju.

aroganis  2 1 piemetīšu savu pieckapeiku- man kalpo tāda, kurai nav siksnas, atkrīt pāris problēmu, arī klusāka viņa ir

av2  5 1 jaunaas LG. Vispaar , maajas tehnika LG jau sen liek iekssaa citiem pamatigi.

quimera  1 2 Mazgāju ar rokām,vietējā upīte!
Esmu ļoti apmierināts!

jambo    5  foto Nu jūs laižat...izrūsēs, ha,ha, kurā gadsimtā tu dzīvo. Visās jaunajās tiek lietoti turku un ķīniešu gultņi un nezināmas izcelsmes blīvslēgi un tas ir ar domu lai veļene nokalpo max garantijas laiku 2 gadi, bet ne ilgāk. Remontējot esmu saskāries ar to ka Bosch, Siemens ielikti viens turku, otrs poļu gultņi, kuri protams jau ir ;cau. Arī jaunajās Mielēs lieto sliktus materiālus, uz oglītēm pat taupa. Šie populārie brendi nav kapeiku vērti, nav kā agrāk. Ģēniji pat ir izdomājuši nejaucamo trummuli, ja nu gadījumā Jūs izdomātu mainīt sūda gultņus, lai to nevarētu izdarīt un jūs atkal dotos uz veikalu. Ieteiktu pirkt aptuveni 5 gadus vecu, mazlietotu no ārzemēm, piem. Norvēģija, kur ūdens ietekme neatstāj pilnīgi nekādu ietekmi. uz detaļām

Robertsge    2 AEG oko_lavamat-2000.g.-made in Germany-20.gadi kalpo tfu,tfu,tfu bez neviena remonta,kas tik nav mazgāts sev,(un mātei 80+gadi ,sievasmātei 80+,gultas veļas,u.t.t),tikai AEG-made in Germany,nekādus indesit,wirpool,beko,lg un pat bosh un siemens,tikai AEG. 2020-05-31

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu