Sulu spiedes.

Sulu spiedes. Man interesē kurš kādu var ieteikt cena nav būtiskais galvenais kvalitāte un labākais vēlamais rezultāts. Universālās Sulu spiedes ne citrusu augļu.

dada      Man ir sulu tvaicējamais katls, kur lieku visas ogas un uz gāzes iztvaicēju tīru sulu,bieži tecinu karstu uzreiz pudelē, korķi karstam priekšā, stāv nesterilizēts (pareizāk nosterilizējas jau katlā). Esmu tā arī tecinājusi vīnam, bet tad gan jāliek vēl vina raugs klāt, jo nerūgst pati sula. Ja grib spiest sulu no āboliem, tad gan jāmeklē elektriskās sulu spiedes.

dada      Reklamē jau parasti to ko nepērk. Aizej uz veikalu un tur apskati un izcilā. Pārdevēji arī var sniegt konsultāciju. Atceries, ka neesi tik bagāts, lai pirktu lētu mantu. Man pašai ir Filips.

jumiz      Veikalos pa 119Ls ir profesionaala sulu spiede kaadas ir kafejniicaas, man taada ir un ir ljoti ok.
P.S. Es nepirku veikalaa bet no RD vairumbaazee pa 70Ls, bet nu vekalaa redzeeju pa 119

ieva987      Man uz galda stūra stāv KENWOOD.Ļoti laba ikdienas lietošanai.Katrā ēdienreizē var pa glāzei izspiest, ko nu grib spiest.Ērti mazgājama. Pirku VERNERS veikalā, bet jaunu, pa 17,-ls.

RealFlame      Galvenais nepeerc taas ar plastmasas elementiem! Elkoraa esmu redzeejusi labas suluspiedes ( cena virs 100ls)

ksenija123      Mums ir BOOMAN SULU SPIEDE.Izspiez labi sulu.Atvere ari neko,pusabolu var ielikt.Bet ja spiez daudz tad ik pa laikam jaaptur lai sietinju iztiritu.Pirkam pa 50 eiro. 2020-10-18 20:04

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu