Maizes krāsns - atsauksmes
Vai ir vērts iegādāties maizes cepējiņu, ņu ļoti tādu vēlētos, bet pirms tādu iegādājos, būtu interesanti uzzināt atsauksmes no cilvēkiem, kuriem jau tāds ir un vai ieteiktu arī man tādu, vai arī var bez tā iztikt?DanaL 1 1 Paziņai veselas 2 nedēļas pietika entuziasma. Esot bijusi ļoti garšīga tā maizīte. Bet, vienalga, nu jau krietnu laiku tā figņa vairs netiek aiztikta.
coincidence 1 Manai muterītei maizes krāsniņa bija kādi 6,7 gadi, kamēr nobeidzās. Viņa laukos dzīvojot to izmantoja ikdienā.Tagad meklējam jaunu. Vajag nedaudz pierast, pēc tam iznāk ļoti labi. Nebija pati lētākā, bet arī ne pati dārgākā. Un tas ka tā Tev ātri atmaksāsies, par to varu galvot. Zināsi arī, kas patiesībā ir maizītes sastāvā.
Alvasete 1 1 Nekas nebūs garšīgāks par mammas ceptu maizi, īstā lauku krāsnī, kad maizīti liek uz kļavu lapām, smaržo visa mājā, tā ir maizes smarža un īsta garša..zinu kā tas ir, mans pienākums bija lasīt rudenī kļavu lapas.
psychobitch 1 jā, maizīte tiešām sanāk garšīga, esmu tādu jau baudījusi un tagad arī man tādu vajag, tikai baidos vai tā atkal nav mana kārtējā kaprīze, kas ātri pārdegs un nauda atkal vējā būs izsviesta, it kā arī elektrību daudz patērējot...
siikaa16 Bija pirms vairākiem gadiem. No dārgajām. Kādus divus, trīs mēnešus cepu. Līdz vienu reizi sāka ļoti grabēt. Izrādījās ražošanas brāķis. Atdevu atpakaļ. Nolēmu nopirkt mazu, lētu. Tomēr neesmu vēl iegādājusies. Ļoti patika tā pirmā, un patika, jo nebija baltā krāsā.
ligucis77 Ja nopietni,tad vairāk garšos maizīte pēc keksa. 2 gadu pieredze.
Vaukskis 2 2 Nu nezinu gan, vai es ieteiktu maizes cepējiņu. Pašam nav, bet esmu ēdis tādā ierīcē ceptu maizīti- pirmajā dienā ir laba, garšīga, bet pēc pāris dienām tā sakaltusi ka var sienu ar tādu dauzīt un negribās tādu vairs ēst; ne tā kā ērti pieejamā un izmaksu ziņā lētākā "ķīmiskā" maize. Ja vien ir lieli maizes ēdāji, kuri ātri apēd visu uzcepto, tad varbūt labi.. .
111zaagis111 3 Nopirkt vai nē atkarīgs no dzīves vietas , virtuves - un pieliekamā izmēriem. 90 % gadījumos tas viss pēc 2-3 mēnešiem paliek par " nekustamo" īpašumu un netiek izmantots. Ja tādi "nekustamie " īpašumi nepiegružo mikrovirtuvi- uz priekšu , pērc un rotāļajies .
Atram Nopirkām un izmantojam ne katru dienu, bet regulāri, un cepam ne tikai baltmaizi, kādus miltus izmantosi tāda būs. Sanāk ļoti garšīga, bet ir jāpiešaujas un droši kādreiz jāizmanto pašiedvesma, lai izceptu sev tīkamāko.
preilene
1
Ja ir liela ģimene, kurā daudz bērnu - maizes ēdājiņu, tad jau droši vien var pirkt. Es maizi ēdu ļoti maz.
Toties es tagad apsveru domu par saldējuma kūlējiņu. Ja tas kultu sorbertu, tad ēdājiņi atrastos.
euromens 1 3 tikai baltmaizei un citām nekam neēdamām maizēm .... rupjmaize nesanāk, jo to raudzē no ierauga
wolands Man patika. Cepu vairāk kā gadu, tad apnika. Maize sanāk laba. Max ~30% rudzu milti. Rupjmaize, protams, nesanāk. Taču var eksperimentēt ar garšvielām, pilngraudu miltiem un dažādām piedevām (riekstiem, sēklām, žāvētiem augļiem utt). Ķēpa tomēr ir, līdz ar to pēc laika apnīk, kā vis jaunais ... :)
Ka muret holandiesu krasni? (6)
Kur likt maizi? (13)