TVCI programma un citas bez Viasat

Vai tādas TV programmas kā RTVi, TVCI, REN-TV, TV-1000, HALLMARK var uztvert ar satelīta uztvērēju bez VIASAT kantora (resp., par abonēšanas maksu) starpniecības? Kā to pieslēgt? No kura satelīta?

Aktuālajā piedāvājumā ir tikai IZZI kantoris ar aplam neērtiem (lai neteiktu diskriminējošiem) līguma nosacījumiem un neskaidrs BALTCOM minējums, ka šie varētu mēģināt pieslēgt savu digitālo TV (padārga liekas).

halis (2006-12-19 21:09)      Pa kuru laiku visas šīs programmas var noskatīties?

duh (2006-12-19 21:44)      nesatraucies!!!nopērc ntv paketi ar kodu kartiņu ,ja nemaldos maskavā tā maksā kaut kādus 8 baksus mēnesī, un skaties visu ko vēlies gan holmarku gan diskavery un tt.daži kantori piedāvā pa kluso kodus tachu gadās ka ntv nomaina kodus un tad ir čau!!!jebkurā gadījumā griezies pie individuālajiem satelīt iekārtu uzstādītājiem un un tev visu paskaidros,bet ja tu iesi oficiāli tad pats saproti priekš kam viasatam atteikties no savas peļņas!!!

Maverick_klons_Nr2 (2006-12-19 23:39)      Nu es par 10 Ls skatos ap 2000 programmām, tikai vajag pareizo satelīta uztvērēju :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu