Saskrāpētu mūzikas disku atjaunošana

Vai ir kādi iesakāmi efektīvi veidi saskrāpētu mūzikas disku atjaunināšanai? Līdz šim labas atsauksmes esmu dzirdējis tikai par pulēšanu ar zobu pulveri, bet to atkal nekur nevar vairs dabūt.

_infinity_ (2005-03-02 17:14)      Varbūt var mēģināt ar krīta pulveri vai arī kaut ko talkveidīgu.

kartupelis (2005-03-02 19:12)      Es personigi sadus diskus medzu vienkarsi parrakstit. Parasti vins salabo kopejot utt salabo sabojatas vietas. Gan nezinu, ka tas ir ar PC, jo es to daru uz Apple Macintosh. Sorry... Tas tomer ir labaks kompis un labaka sistema (neticiet - parbaudiet).

progmars (2005-03-22 10:06)      Es uz sava PC kopēju ar ExactAudioCopy (freeware no www.exactaudiocopy.de), diezgan laba. Tam līdzīgs ir arū CDex. Bet! Tie der, tikai, ja tava datora CD iekārta kopē audio bez korektējošā režīma. Ja lieto korektējošo, tad var kopēt kaut vai uzreiz ar Nero, ja CD nav pārāk sabojāts. CDex un ExactAudioCopy pilnīgi izgāžas ar korektoru lietojošiem CD-ROMiem. Korektējošo režīmu lieto piemēram TEAC CD iekārtas un arī dažas Sony. Vislabāk protams tikt kaut kur pie Plextora. Tas nelieto korektoru, bet kopē precīzi.
Ir jau arī speciālas iekārtas disku pulēšanai (esmu dzirdējis, mēģinājis nē), bet tas laikam varētu būt padārgi.

pavians (2005-03-26 11:53)      ja ir mazas svicinas var meginaat ar spirtu vai terpentinu vins mazliet pakausee plastmasu un stripinas pazud ir izdevies so to saglabt, vel var meginat ar pulejamam pastam ar ko stradaa juvelieri, un vel ir veikal nopekams tads pulejamais uzpus airasolu un ieliek tada kastite un uzpulee (nav meginaats)

faters (2005-05-05 18:08)      Ar Bad CD repair pro http://www.plop.ru/modules.php?name =Search]
Vismaz saskraapeetu disku, kurs vairs nelasiijaas es atjaunoju. Ir viens gluks. tad kad tiksi tiktaal,ka esi nometis uz cietni - buus taa ka naakosaas dziesmas saakums ir pie pirmaas un 2 sekunzu pauze, to es noneemu ar Sony CD arhitector.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu