Cik patērē boileris?

Gari un plaši nestāstīšu kas un kā, bet vajag aptuveni zināt cik Ls maksimums varētu patērē boileris (vidēji liels), kas 2 dienas 24h no vietas ir ieslēgts un katru dienu dužā nomazgājas kādi 7 cilvēki.
Bet viņi mazgājas vien pēc otra un no rīta. Tas nozīmē ka siltais ūdens netiek lietots līdz nākamās dienas rītam.

skofild      Ja dušā uzturies līdz 15 min tad iesaku caurplūdes sildītāju. Maksā tikai par izlietoto. Lietoju 10kw sildītāju. Lai tecētu silts ūdens, pietiek ar mazāk kā puses jaudu.1h aptuveni 40sant. Ja pietiek ar 8 min dušā tad esi nomazgājies par 6sant.

estepats  1   Cik dīvainam jābūt cilvim, lai ieteiktu uzstādīt caurplūdes 10KW sildītāju- radiem- tam cilvēkam, kurš jautā- cik radu, elektriski sildāmais, ūdens boileris varēja ciemojoties, pa divām dienām notērēt- naudas izteiksmē- elektroenerģiju- ūdens uzsildīšanai!!!????

skofild      Cik dīvainam jābūt cilvim"espats" lai neizlasītu pirmo teikumu. Un tur skaidri rakstīts, ja lieto līdz 15 min. Respektīvi, iesaku tiem, kuri maz izlieto silto ūdeni. Un iespējams te ir arī cilvēki kuri taupīgi ar ūdeni, un vēlas ekonomiju. Tad arī tiem iesaku. Fakts ir tāds, ka mēnesī uz dzīvokli ar visu elektrotehniku nepārsniedz 100kw. Un dušu lieto 2reizes dienā viens cilvēks.Pirms tam bija boileris, tad zem 150kw netiku.

skofild  1   Turklāt nav jādomā par nopietnākiem stiprinājumiem jo caurplūdes sildītājs maza, viegla kastīte aptuveni 20reiz30cm. Mazās vannas istabās neaizņems vietu un nebojās skatu. Un ja nesanāk katru dienu būt mājās jeb darbā tiek izmantota dušas iespēja, tad ekonomija būs vēl tīkamāka jo maksā tikai par izlieto, bet boileris tērē arī nelietojot.

typhoo    2 Vai daudz zini dziivokljus, kuriem driikst pie instalaacijas maukt klaat 10kw sildiitaaju?
Un pat no skaitiitaaja ne vienmeer ir iespeeja uzvilkt atseviskju pietiekama skjeersgriezuma vadu liidz sildiitaajam.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu