Atsauksmes tieši par BEKO firmas veļas mazgājamajām mašīnām.

Vai kādam no šeit esošajiem lietotājiem ir BEKO firmas veļasmašīna?
Ja ir , tad kādas atsauksmes?
Skatos , ka viņām ir diezgan patīkamas cenas, parametri aptuveni kā citu ražotāju līdzīgām veļasmašīnām. Kur āķis?

Pusrublis      beko grūž savu produkciju pārsvarā bijušā padomju bloka valstīm. Eiropas tirgū kotējas zemu - šeit valda bosh, zanussi, elektrolux un citi krutie brendi.

dainulite      UK katrā sadzīves preču veikalā ir visa veida Beko produkcija,loti plašā klāstā.Es dzīvojot LV arī domāju,ka Beko ir zemā klase,sliktas kvalitātes,bet tā nav.Brāķi gadās arī Zanussi u.c.

VC6013      manējai ir poga skalojamā programmā, kas dozē stupri lielāku ūdens daudzumu, lai novāktu dzīvnieku spalvas, man ļoti patīk. Gultas veļu izskalo nevis 20 litros, bet 60.

mistiskaa      Ir jau 9 gadus... Lietoju var teikt diendienā! Sūknis nu jau sāk dūkt nedaudz skaļāk, bet citu vainu nav un nav bijis....

Spicis      Te sanāk, ka cienījamā art_deco ir nolēmusi pirkt BEKO veļas mazgājamo našīnu un godājamai publikai ir jāpierāda cik laba un gudra ir izvēle. He. Man bija tā: veikali pilni un viss ir līdz brīdim kad nolēmu iegādāties. Tad fiziski apmeklējot pārdotavas, ar izbrīnu konstatēju, ka tur atrodas vienlīdzīgi krāmi, bez kādas izvēles ar 7 gadu garantiju nerūsošā tērauda bundulim. :) Unī Centrs palūdzu kādam viedajam pastāstīt par piedāvāto klāstu. Iznāca liela auguma lamzaks un sāka klāstīt: redz, esot lētākas un esot arī dārgākas mašīnas, dārgākās esot labākas... Apturēju šo caureju ar jautājumu: ja nopērku, viņi man izsniedz šet tirdzniecības zālē un es pats mēģinu to nogādāt mājā, jebšu viņi atvedīs un uzstādīs? Tas lamzaka smadzenēm bija par grūtu, to viņš nezināja. Tālāk paveicās nokļūt Electrolux firmas veikalā : Tērbatas ielā 42/44. Tur ar izvēlējos augstāk minēto modeli (atrodi i-netā aprakstu). Veikals piegādāja mājā pēc 19:00 un pieslēdza darbam bez papildus maksas. Pēc nedēļas tie paši meistari pildot norunu pārveidoja kanalizācijas ieteku, pievienoja polikarbonātu filtru pievadāmajam ūdenim par ļoti pievilcīgu cenu un man neizejot no mājas. Par tehniskām detaļām manai izvēlei, tas atsevišķs stāts.

denika      Iet jau vismaz 5 gadus un nekādu problēmu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu